Skocz do zawartości

Nabor do redakcji portalu oraz forum

10 odpowiedzi w tym temacie

#1 bsod

• czerwona świnia

• 1345 postów
  • Rok:kandydat
  • Zajęcie:haft krzyżykowy, gobeliny, kinga., moda, fitness, kiedyś wizaż

Napisano 02 marzec 2010 - 23:57

Jeżeli jesteś człowiekiem kreatywnym, lubiącym wyzwania, ale przede wszystkim nie możesz żyć bez lex.edu.pl, to nie mogłeś lepiej trafić. W związku rozwojem Portalu i Forum, jego nową odsłoną – poszukujemy osób chętnych do tworzenia razem z nami największego w Polsce Portalu Studentów Prawa lex.edu.pl

Dla PORTALU poszukujemy osób do następujących działów:

a) dział praca – do zadań tej grupy należało będzie wyszukiwanie ofert pracy dla studentów bądź absolwentów prawa, dbanie o porządek w dziale, informowanie o ciekawych szkoleniach i kursach. (poszukujemy maksymalnie 3 osób do utworzenia tej grupy)

b) dział stancja – grupa zajmująca się stancją będzie odpowiedzialna za nowy dział na portalu, w którym będą znajdowały się anonse nieruchomości. (3 wolne miejsca)

c) dział rozrywka – dział rozrywka ma w planach być jedną z głównych gałęzi spędzania wolnego czasu na portalu lex.edu.pl. Do tego segmentu poszukujemy 5 osób, które lubią imprezować, nie rozstają się ze swoim aparatem, ale przede wszystkim mają informacje o wszelkich imprezach, które mogą dotyczyć studentów prawa.

d) działy merytoryczne – będzie to największa sekcja naszej redakcji licząca ponad 15 osób. Zapraszam wszystkich chętnych do pisania i wyszukiwania newsów, artykułów, śledzenia zmian w prawie i w orzecznictwie.

Dla FORUM poszukujemy osób na stanowisko moderatora:

a) 3 osoby z pierwszego roku

b) 5 osob z lat 2-4

Atuty posiadania statusu członka Redakcji:

* rozwój swoich zainteresowań, umiejętności

* zdobycie doświadczenia w prowadzeniu serwisu, pracy w grupie

* dla osób dobrze spełniających obowiązki zaświadczenie i referencje o pracy redaktorskiej oraz zaświadczenie o praktykach w Fundacji Studentów i Absolwentów Prawa Dialectica

* dla osób najbardziej aktywnych comiesięczne nagrody i wyróżnienia

Wyślij do nas swoje CV albo po prostu napisz kilka słów o sobie, opcjonalnie dołącz zdjęcie.

Adres do wysyłki: kariera@lex.edu.pl

Na dzień dzisiejszy praca w redakcji nie jest płatna, co nie znaczy że zawsze tak będzie. Wszyscy aktualni członkowie Redakcji wykonują swoje zajęcia hobbystycznie.

#2 Mina

• Prezio

• 10128 postów
  • Uczelnia:Uniwersytet Jagielloński
  • Rok:absolwent
Napisano 18 marzec 2010 - 20:32

jak idzie z tym naborem?

#3 skwrk

• Prezio

• PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5516 postów
  • Rok:V
  • Zajęcie:Przewodniczący Uczelnianej Komisji Prawnej Samorządu Studentów UJ

Napisano 01 kwiecień 2010 - 13:30

ja się zglaszam do "mam problem". W kółko w tym dziale odpowiadam na to i tamto, wizytuję "problemy" co chwila.
Sprzedam karabin francuski z II wojny światowej. Nieużywany, raz rzucony na ziemię.

#4 Mathieu

• Prezio

• 8747 postów
  • Rok:IV
Napisano 06 kwiecień 2010 - 14:35

Ja wysłałem, ale bez odpowiedzi ;)
Pozdrawiam!
Dołączona grafika

#5 _użytkownik usunięty_

Napisano 09 kwiecień 2010 - 23:54

Czy ogłoszenie jest nadal aktualne?

#6 damon_hill

• Wyga

• PipPipPipPip
  • 325 postów
  • Rok:IV
Napisano 17 czerwiec 2010 - 11:36

ogłoszenie chyba nie potrzebnie wisi bo nie ma odpowiedzi na mojego maila ani na tak ani na nie, po prostu olewka.
tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi.

#7 skwrk

• Prezio

• 5516 postów
  • Rok:V
  • Zajęcie:Przewodniczący Uczelnianej Komisji Prawnej Samorządu Studentów UJ

Napisano 02 wrzesień 2010 - 16:09

To co z tymi zgłoszeniami? Napisałem tutaj, no ale zero odezwu, to może wreszcie usunąć te ogłoszenia?
Sprzedam karabin francuski z II wojny światowej. Nieużywany, raz rzucony na ziemię.

#8 Hiacynt

• Salonowiec

• PipPipPipPipPipPip
  • 756 postów
  • Rok:spoza WPiA
Napisano 10 październik 2010 - 14:55

Dział dotyczący Katedry Historii Doktryn Politycznych i Prawnych PILNIE potrzebuje moderatora.
Obecnie panuje tam prawdziwy "burdel topicowy".

#9 Piotr Eckhardt

• Lobbysta

• PipPipPipPipPip
  • 371 postów
  • Rok:III
Napisano 27 październik 2010 - 15:30

Działem dotyczącm HDPiP chętnie zajęłoby się Koło Naukowe Historii Doktryn. Zastanawiam się, czy mogłoby robić to jakoś kolektywnie, np z konta pod nazwą koła, bo może być problem ze wskazaniem "akurat tego jednego" członka koła, który robiłby to codziennie.

#10 _użytkownik usunięty_

Napisano 05 listopad 2010 - 19:16

Chyba jeszcze aktualne .

#11 Mina

• Prezio

• 10128 postów
  • Rok:absolwent
Napisano 05 listopad 2010 - 19:51

bez urazy, ale jak widzicie potrzebę interwencji moda to raportujcie, w dziale doktryn nie ma jakiegoś ruchu wzmożonego, który powodowałby paląca potrzebę dobrania kogoś nowego do opieki wyłącznie nad tą działką - z całą pewnością już nie żadnego kolektywnego ciała działającego z jednego konta, to by było proszenie się o kłopoty imo.

edit: od mojej ostatniej wizyty w temacie 10.10. napisano 14 postów, jeden usunęłam jako spam. widzicie o czym mówię? :asleep:

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych