- Strona główna
- Blogi
- Forum
- Materiały
- Galerie
- Kariera
- Stancja
- Kontakt
Ściana płaczu 2
Rozpoczęty przez bsod, 11 gru 2009 04:59
257 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05 luty 2010 - 10:55
Dostałem 3 powiadomienia o PW, o jednej godzinie, wchodzę przez linka i nic nie ma. WTF?
Napisano 05 luty 2010 - 19:32
Do moderatorni: <case użytkowniczki aivilo)
czy dawanie warna za wydarzenie sprzed 1,5 tygodnia ma jakikolwiek sens?
moderujcie sprawniej a nie wlepiajcie warnów jak nie trzeba bo zaczyna się robić komedia :|
moderujcie sprawniej a nie wlepiajcie warnów jak nie trzeba bo zaczyna się robić komedia :|

Napisano 06 luty 2010 - 14:04
Już mnie odbanowali, dziękuję 
Chciałabym zapytać, czy ta blokada była za mała sprzeczkę z użytkownikiem bizu, która odbyła się jakieś 1.5 tygodnia temu i którą oboje, już na PW, sobie wyjaśniliśmy, padając melodramatycznie w ramiona?
Nic do was nie mam, blokada jakoś nie zjadła mi nerwów, zwłaszcza, że dopiero wczoraj się o niej dowiedziałam, aczkolwiek wasz refleks jest nieco śmieszny.
Chciałabym zapytać, czy ta blokada była za mała sprzeczkę z użytkownikiem bizu, która odbyła się jakieś 1.5 tygodnia temu i którą oboje, już na PW, sobie wyjaśniliśmy, padając melodramatycznie w ramiona?
Nic do was nie mam, blokada jakoś nie zjadła mi nerwów, zwłaszcza, że dopiero wczoraj się o niej dowiedziałam, aczkolwiek wasz refleks jest nieco śmieszny.
- Tato, ale ja nie mam żadnego celu w życiu!
- Celuj w dziesiątkę.
- Celuj w dziesiątkę.

Napisano 11 luty 2010 - 21:47
Ponawiam prośbę o dział (poddział) zgubiono/znaleziono.
Napisano 12 luty 2010 - 11:25
Naprawdę liczysz na to, że ci odpowiedzą?
- Celuj w dziesiątkę.
- Celuj w dziesiątkę.

Napisano 12 luty 2010 - 12:51
Luca: bardzo dobry pomysł.
Proponowałem to kiedyś, ale niestety...
Skoro nikt inny Ci nie odpowiedział, to Ci odpowiem, jak mi przestaną patrzec w robocie na ręce.
W skrócie:
Warn tak, blokada nie.
Sprawność zależy od raportów. Jak raport nam ktoś przysłał po tygodniu, to po tygodniu reagujemy.
Cytat
Skoro nikt inny Ci nie odpowiedział, to Ci odpowiem, jak mi przestaną patrzec w robocie na ręce.
W skrócie:
Cytat
Warn tak, blokada nie.
Sprawność zależy od raportów. Jak raport nam ktoś przysłał po tygodniu, to po tygodniu reagujemy.

Szukając uczuć w jego twarzy/ Zamiast go zabić z zimną krwią.
Zamiast zacisnąć drut na szyi (...)/ Chcę słyszeć, jak przed śmiercią wyje
Napisano 12 luty 2010 - 12:54
Użytkownik gagamel dnia 13 grudzień 2009 - 02:46 napisał
po co mamy wywalic zakladki ktore za kilka dni beda aktywne? One sa pod portal zrobione. Rekrutacja ruszy calosciowo do portalu i forum.
to jak z tymi zakładkami? wikipedia linkuje do tego portalu, nieczynnego od hmm roku? to jest niedorzeczne
Napisano 12 luty 2010 - 13:02
Użytkownik Jean dnia 12 luty 2010 - 12:51 napisał
Luca: bardzo dobry pomysł.
W skrócie:
Warn tak, blokada nie.
Cytat
W skrócie:
Cytat
Warn tak, blokada nie.
w ogóle dobrze by było pomyśleć o nowej ekipie modów- obecnie większość to IV V rok i jeden szacowny-Pan-Absolwent, więc poziom moderacji musi spadać, bo nie można od was wymagać takiej obecności na forum, jak dawniej- a pewnie jacyś chętni się znajdą na kasowanie pościków :F

Napisano 12 luty 2010 - 13:32
Cytat
w ogóle dobrze by było pomyśleć o nowej ekipie modów-
Cóż, skoro dobrze byłoby pomyśleć, to jest dobrze, bo myślimy od dawna.

Napisano 12 luty 2010 - 15:26
Taa...

Napisano 14 luty 2010 - 15:09
Cytat
Jedną rzeczą jest warn, inną blokada.
Warnów nie dajemy za sprawy bardzo stare - np. mające tak z pół roku.
To też w sumie zalezy, bo jakby ktoś był wystarczająco wkurzający, to bym nie miał problemu z tym, żeby mu wygrzebać dowolnie starą, a jeszcze nie rozpatrzoną w żaden sposób przez redakcję, rzecz.
Za post mający tydzień można zerwać warna bez problemu. Blokad wtedy raczej nie stosujemy, bo to trochę bez sensu.
Ale licznik warnów leci i jest to wskazówka na przyszłość dla modów. Od licznika zależy w końcu to, na jak długo można usera zablokować.

Napisano 14 luty 2010 - 20:28
No dobra, ja dostałam blokadę. W sumie już mocno po ptokach, wiec nie ma sensu tego roztrząsać, ale dzięki, Jean, za odpowiedź )
- Celuj w dziesiątkę.
- Celuj w dziesiątkę.

Napisano 14 luty 2010 - 20:56
Avilo liczę dlatego piszę
.
Napisano 14 luty 2010 - 21:10
Cytat
No dobra, ja dostałam blokadę. W sumie już mocno po ptokach, wiec nie ma sensu tego roztrząsać, ale dzięki, Jean, za odpowiedź )
No tak.
Zapomniałem napisać najważniejszego: to najprawdopodobniej była pomyłka/niepotrzebne odejście od tego co napisałem.

Napisano 16 luty 2010 - 12:47
Jest szansa na naprawienie przechodzenia do pierwszego nieczytanego posta?
Jeśli taki pojawi się w rzadko aktywnym wątku, albo w takim który dłuższy czas nie miał żadnych nowych odpowiedzi to "nowy nieprzeczytany post" przenosi do pierwszego postu w wątku.
Trochę irytujące. Da się coś z tym zrobić? Na starym forum, jak i ogólnie na każdym forum jakie znam działa to bez problemu.
Jeśli taki pojawi się w rzadko aktywnym wątku, albo w takim który dłuższy czas nie miał żadnych nowych odpowiedzi to "nowy nieprzeczytany post" przenosi do pierwszego postu w wątku.
Trochę irytujące. Da się coś z tym zrobić? Na starym forum, jak i ogólnie na każdym forum jakie znam działa to bez problemu.
Napisano 19 luty 2010 - 08:36
OMG proszę ściągnijcie ten fejsbookowy syfny baner z góry. Jak już musi być to niech chociaż będzie na dole.
"...argumentacja obrony oparła się na tym, że oplucie kolegi można traktować jako dopuszczalną w środowisku robotniczym krytykę, mieszczącą się w normach zachowania w tej grupie społecznej.".
M. Rzemek, Związkowiec nie może pluć na przeciwnika strajku, "Rzeczpospolita", C6, (I PK 221/10)
M. Rzemek, Związkowiec nie może pluć na przeciwnika strajku, "Rzeczpospolita", C6, (I PK 221/10)
Napisano 19 luty 2010 - 16:21
Czy jak zostanę fanem, to to zniknie? Czy to w ogóle zniknie?
Sprzedam karabin francuski z II wojny światowej. Nieużywany, raz rzucony na ziemię.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty